CUPRA bliver ny hovedsponsor for Danish Padel Open 2023!

Tre der håber at sikre sig et wildcard på lørdag

 

Så får de nemlig adgang til hovedturneringen i CUPRA Danish Padel Open i Hillerød 

17.-21. maj, hvor 246 af verdens bedste spillere mødes

Disse tre har ligesom 150.000 andre danskere prøvet padel – og de er blevet rigtig bidt af den hastigt voksende sport. Og på lørdag er de klar til at serve i finalen i Cupra Wildcard Chase-turneringen i PadelPadel i Odense.

 

For vinderne betyder det nemlig, at de får direkte adgang til den internationale turnering Cupra Danish Padel Open 17.-21. maj i Royal Stage i Hillerød:

- Dét, at skulle spille mod de bedste i verden er en kæmpe oplevelse! lyder det fra Jan Paulsen fra Aarhus, som sidste år var tilskuer, da Danish Padel Open før første gang blev spillet og i år håbet at sikre sig et wildcard. 

 

Og Martin Monrad fra København supplerer: - Man kan risikere at møde en spiller fra Top 10 i verden – det må være en kæmpeoplevelse at få lov at prøve!

 

De bedste i verden stiller op

Igen i år er den danske turnering en del af World Padel Tour, hvor omkring 246 spillere fra hele verden deltager i Hillerød:

 

- Vi er garanteret en lang række spillere fra Top 100 i verden, så der er helt sikkert en masse inspiration at hente, siger turneringsdirektør Mikael Thobo Larsen, som sammen med sin kone Tine Naja Haut Larsen har sikret sig rettighederne i Danmark.

 

Vil drille de bedste

Der er plads til 3.000 tilskuere hver dag, og de venter mindst 7.000 vil møde op til de fem inspirerende dage i Hillerød. For inspirerende er det:

- Det betyder utroligt meget med den turnering: Dét, at se de bedste spillere i verden, bliver man inspireret af – men vi har lang vej igen i Danmark!  siger landsholdsspilleren Maria Rasmussen fra Hørsholm.

Hun var med sidste år, og det var en utrolig oplevelse at måle sig mod de bedste i verden: - Vi kan prøve at udfordre dem, at drille dem lidt, siger hun med et smil, og tilføjer, at hun håber sammen med sin makker, den kendte bordtennisspiller Mie Skov, at vinde på lørdag, så de er sikre på at komme med i Cupra Danish Padel Open.

Landshold med få år på bagen

Padel er vokset betragteligt og landet rundt skyder der fortsat masser af baner op til dét, der er blevet en folkesport. Det er kun tre år siden landsholdet blev startet, og ifølge Maria Rasmussen er der omkring ti elitespillere, som kæmper om de otte pladser på landsholdet.

 

Og udover vinderne i Odense, vil flere danskere kunne kvalificere sig til turneringen i Hillerød: Cirka 100 spillere fra hele verden dyster om pladser i hovedturneringen via en Previa-turnering i CUPRA Arena på Brøndby Stadion i dagene 13.-16. maj.

Sponsor vil udvikle sporten

Padels succes i Europa startede i Spanien og Danish Padel Open har i år fået en hovedsponsor: Bilmærket Cupra fra Spanien; et mærke der med fem år på bagen er nyt som padel.

 

Cupra har siden 2018 været hovedsponsor for World Padel Tour og har aftaler med flere af de bedste padelspillere i verden. Og nu er turen og touren så kommet til Danmark:

- Det er helt naturligt for os at støtte op om padel i Danmark. Padel er både sjovt og socialt og så har det en stærk association til Spanien. For os er det mere end en sport - det er et fantastisk community med tusindvis af entusiaster, som ikke er bange for at prøve noget nyt eller udfordre hinanden, siger Philip H. Frederiksen, der er ansvarlig for marketing og PR i Cupra & Seat Danmark.

Han føjer til, at der er lavet samarbejde med både venues og spillere inklusive Emil Lilleøre, som er Danmarks største talenter, og Cupra Danish Padel Open er det seneste initiativ. 

 

Billedtekst/Pressechef Erling Madsen

På lørdag ved disse tre padelspillere om de har sikret sig et wildcard til hovedturneringen i den internationale padelturnering Danish Padel Open: Martin Monrad, Maria Rasmussen og Jan Paulsen.