Tilmeldinger til Wildcard Chase turneringer åbner idag!

Idag og de næste par dage åbner vi for tilmeldinger til Danish Padel Open Wildcard Chase turneringer i Danmark. 

Den første bliver Ølstykke Tennis & Padelklub som afholdes fra fredag den 7. januar til senest søndag den 9. januar. Afhængig af tilmeldte vil de nøjagtige tidspunkter for turneringen vises senere. 

Tilmeld dig HER og hold øje med hvornår de resterende turneringer åbner for tilmeldinger i Rankedin. 

Alle spillere får en goodiebag med produkter fra HEAD, vitamin well, barebells og frisk frugt. 

Præmier

Vinderparret får en dagsbillet hver til Danish Padel Open i maj 2022 og adgang til Danish Padel Open Wildcard Chase finalen hvor der er pengepræmier og mulighed for at vinde et wildcard til de indledende turneringer i WPT Danish Padel Open.
Man kvalificerer sig til finalen som spiller. Det vil sige at hvis din makker bliver skadet kan du stille op med en anden kvailficeret spiller i samme situation. 

2. og 3. pladsen får en flaske bobler.

Alle spillere får ét lod, pr. turneringsdeltagelse, til lodtrækningen om fede præmier. Lodtrækningen finder sted når sidste kvalifikationsturnering er afviklet. Der trækkes lod om følgende 6 præmier: 

  • 1 stk. overnatning på spillerhotellet for 2 pers. d. 17. maj. Dagsbillet til d. 18. maj og invitation til velkomstevent med WPT crew og WPT spillerne. 
  • 3 overnatninger for 2 pers. til Rafa Nadals padel og tennis resort halvpension. 3x2 timers træning, 2 timers fitness træning, gratis adgang til instruktør aktiviteter, swimming pools og beauty spa. Fly og rejseomkostninger er ikke inkluderet.
  • 50% rabat på 3 overnatninger for 2 pers. til Rafa Nadals padel og tennis resort halvpension. 3x2 timers træning, 2 timers fitness træning, gratis adgang til instruktør aktiviteter, swimming pools og beauty spa. Fly og rejseomkostninger er ikke inkluderet.
  • En overnatning for 2 pers. på Scandic hotel efter eget valg i Europa.
  • En overnatning for 2 pers. på Scandic hotel efter eget valg i Europa.
  • En overnatning for 2 pers. på Scandic hotel efter eget valg i Europa.