BILLETSALG ER ÅBENT!

Online via ticketmaster kan du købe 2 forksellige slags billetter. 

Almindelige billetter & VIP-billetter. 

1. Almindelige billetter inkluderer indgang hele dagen på den valgte eventdato samt nummereret plads efter eget valg. Priserne ligger fra dkk 250 til 450 afhængig af dag. 

2. VIP billetter giver adgang til separat VIP indgang, adgang til VIP loungen med let anretning/tapas & blød bar samt VIP sæder i et lukket VIP område. VIP afdelingen har glasruder direkte til main court - dvs man kan sidde inde og følge med i kampene eller gå direkte ud og sætte sig på VIP pladserne. Der er kun et begrænset antal VIP billetter til salg dagligt - og alle pladser er unummererede pladser. 
Priserne ligger fra 800-1000 afhængig af dag. 
 
3. Virksomhedspakker sælges ikke online. 
Køb f.eks en Premium VIP boks nede på gulvet for enden af banen til 6 personer med adgang til Royal Stage alle dage til din virksomhed.  Kontakt os på info@danishpadelopen.dk for yderligere info. 

 

Alle vores billetter sælges via www.ticketmaster.dk 

Køb af billetter - tryk her:  

 

    

 

Ticketmaster Danmark påtager sig ikke ansvaret for gyldigheden af billetter, der måtte være købt udenom Ticketmaster Danmarks og arrangørens officielle salgskanaler og -steder. Så køb altid billet(ter) ved en autoriseret billetformidler. Så får du din(e) billet(ter) til den rigtige pris. Og du er sikker på billetternes gyldighed.

For yderligere billetregler check HER